Kontio Motors Kruiser Heritage, Mopo Red


Kontio Motors
1595.00EUR Alv 24%
TuotenroKMSMHKR04
SaatavuusVarastossa
Kontio Motors - Suomen suurin sähköajoneuvomerkki
Kontio Kruiser Heritage edustaa ulkonäöltään ehtaa Amerikan serkkua, jonka custom-tyyli on rentoudellaan hurmannut jo vuosikymmenien ajan pyöräharrastajia. Sähköisen Kontio Kruiser Heritagen custom-tyylissä on ajatonta rentoutta, joka viehättää kesäpäivän leppoisia kruisailuhetkiä arvostavia. Normaalia korkeampi ohjaustanko tarjoaa mukavamman ajoasennon. Custom-tyyli sopii erityisesti nautiskelijoille. Siinä ajetaan suorassa ja nojataan hieman taaksepäin, jolloin selkä, olkapäät ja niska pysyvät rennompina. Custom-tyyli valitaan monesti ulkonäön takia. Kontio Kruiser Heritagessa onkin panostettu juuri erittäin näyttävään ja ärhäkkään Amerikan-tyyliin.
 
Uutuutena saatavilla myös Kruiser Heritage Mopo, jossa on suurempi 2,2 kW:n teho ja 1,2 kWh:n akku. Mopolla voit ajaa max. 45 km/h! Kruiser Heritage mopolla ajamiseen tarvitset mopokortin, vakuutuksen sekä rekisteröinnin.

Kokonaismitat: 2080 x 800 x 1130 mm

Rengaskoko: edessä 120/70-12, takana 215/40-12

Paino: 70 kg

Maksimi kantavuus: 130 kg

Maksiminopeus: 45 km/h

Ajomatka yhdellä latauksella: 25-55 km

Kulutuskustannus: 0,24 €/100 km

Akun latausaika: 8-10 h

Akku: irroitettava 1.2 kWh litiumioniakku

Tehokkaat hydraulilevyjarrut

Varustelu: LCD-näytöllinen mittaristo, etuvalot, etu- ja takajousitus, akun varausmittari, vilkut.  

 
SatulaValoNopeusmittari
 
 Lisävarusteilla teet Heritagesta vieläkin täydellisemmän
 
Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä
 
Kontio Motors huolehtii myös huollosta.  Varaosapalvelumme on näppärästi ja helppokäyttöisesti netissä.  Kontio Motorsilla osat on Suomessa hyllyssä heti Sinulle toimitettavissa.  Kontio Kruiser Heritage varaosat  
 
 
 
 
Kontio Motors Heritage mopon kuljettamiseen  vuoden 1985 jälkeen syntyneet tarvitsevat mopokortin (tai autokortin) sekä vakuutuksen ja rekisteröinnin.

Viimeksi katsotut tuotteet