Kontio Motors Kontio e-Move, Red


Kontio Motors
1095.00EUR Alv 24%
TuotenroKMJEM001
SaatavuusVarastossa

COOLIMPAA MENOA KONTIO E-MOVELLA

  

Kontio e-Move on markkinoiden coolein uutuus, jonka tyylikäs design herättää kunnioitusta. Kontio e-Move kiihtyy vauhdikkaasti ja liikkuu ketterästi tehokkaan moottorin avulla.


Kontio e-Move on luokkansa ehdoton ykkönen. Se on pieni ja näppärä, jossa on paljon hienoja ominaisuuksia. Hyppää kyytiin ja koe itse.

 

Tarjolla on kaksi mallia: mopo 45 km/h ja kevyt sähköajoneuvo 25 km/h. Mopo vaatii ajokortin (paitsi ennen 1985 syntyneet), rekisteröinnin ja vakuutuksen ja vähintään 15 vuoden iän.

Kevyt sähköajoneuvo ei vaadi ajokorttia, rekisteröintiä eikä vakuutusta – sillä voivat ajaa kaikenikäiset ilman rajoituksia.

 

Kokonaismitat: 1600 x 750 x 1030 mm
Maksiminopeus: 25 km/h kevyt sähköajoneuvo

Latausaika: 6 h
Kustannus: 0,17 € / 100 km

Kantavuus: 100 kg

Toimintasäde: 20 - 60 km
Akku: 1.0 kWh litium

Rengaskoko: 2,5 x 14 

Väri: Punainen

 

Lataa e-Move kevyt sähköajoneuvon käyttöohje täältä.

 

Lisävarusteilla täydennät upeaa Kontio e-Movia vieläkin täydellisemmäksi

 

 

Kontio Motors huolehtii myös huollosta.  Varaosapalvelumme on näppärästi ja helppokäyttöisesti netissä.  Kontio Motorsilla osat on Suomessa hyllyssä heti Sinulle toimitettavissa.  Kontio e-Move varaosat

 

 

 

Kontio e-Move on Suomen lain mukaan kevyt sähköajoneuvo.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.
Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom)
Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.

 

Viimeksi katsotut tuotteet